fbpixel
Atlasz-tech

Felhasználási feltételek

A weboldalunkon való böngészésre az alábbi szabályok érvényesek.

 1. A weboldal domain neve felett rendelkezésre kizárólag az Atlasz-tech Kft (üzemeltető) jogosult.
 2. A weboldal abból a célból jött létre, hogy az általa nyújtott szolgáltatásokat bemutassa.
 3. Fenti tevékenysége keretében az Üzemeltető a honlapon információkat, tájékoztatókat, tesz közzé, hogy biztosítsa a felhasználók lehető legpontosabb tájékoztatását, szolgáltatásainak vonatkozó jogszabályoknak megfelelő módon történő nyújtását. Ugyanakkor Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az általa megosztott tartalmakat bármikor, egyoldalúan módosítsa.
 4. Üzemeltető tiszteletben tartja a weboldal felhasználóinak személyes adatait, ezért az adatkezelés során az EU Általános Adatvédelmi Rendeletében foglalt adatvédelmi alapelveknek megfelelő adatkezelési tevékenységre törekszik, melyről a weboldalon elhelyezett Adatkezelési tájékoztató tartalmazza a részleteket.
 5. Üzemeltető kizárja a felelősségét a tudta, akarata nélkül, önhibáján kívül módosított/módosult dokumentumok, tartalmak tekintetében.
 6. A webhelyen megtalálható szerzői anyagok – beleértve, de nem kizárólagosan, többek között a szövegeket, kialakítást, képanyagot, ábrákat, forráskódot és tartalmat – az Üzemeltető tulajdonát képezik. Az itt megtalálható szerzői anyagok Magyarország szerzői jogi törvényei védelme alatt állnak. Az anyagok módosítása, másolása, sokszorosítása, újbóli közzététele, feltöltése, letöltése, postai vagy egyéb továbbítása, a nyilvánosság számára megtekinthetővé tétele, más anyagok létrehozásához való felhasználása, a rá mutató linkek létrehozása, átadása, értékesítése, illetve más közcélú vagy kereskedelmi célra történő felhasználása csak az Üzemeltető engedélyével történhet.
 7. Az Üzemeltető által más Szolgáltatóktól engedéllyel beszerzett és felhasznált tartalmak vonatkozásában a szerzői és iparjogvédelem a tartalmak tulajdonosát illeti meg, és azok jogosulatlan felhasználása szintén jogsértőnek minősül.
 8. Az Üzemeltető fentiek alapján minden jogot fenntart az általa közzétett tartalmak, vagy azok részeinek illetéktelen használatából eredő jogi igények tekintetében.
 9. Az Üzemeltető bármely hivatkozott közösségi webhellyel kapcsolatban felhívja a felhasználók figyelmét, hogy a weboldalhoz való hozzáféréssel tudomásul veszi és elfogadja a nyilvános hozzáférés kockázatait és annak veszélyét, hogy illetéktelen külső felek módosíthatják a tartalmakat.
 10. A weboldal használatával kapcsolatos észrevételeit, jelen felhasználási feltételekkel kapcsolatos kérdéseit e-mailben kérjük megküldeni az info@atlasztech.hu e-mail címre. Levelére 30 napon belül érdemi választ adunk.
 11. Üzemeltető arra törekszik, hogy a weboldal folyamatos rendelkezésre állását és használhatóságát biztosítsa, ugyanakkor fenntartja magának a jogot a weboldal saját elhatározásból történő megszüntetésére.

ATLASZ-TECH KFT.


Kapcsolatfelvétel
Kérdése van? Írjon nekünk és mi 24 órán belül felveszük Önnel a kapcsolatot!