fbpixel
Atlasz-tech

Lapostető hő- és vízszigetelés

Az Atlasz-Tech kft. Csapata fokozottan figyel a  megfelelően megtervezett szigetelés rétegrend, a helyesen megválasztott szigetelő anyagok minőségére ugyanis  a nem megfelelő anyagok használata nem kevés problémát eredményezhet. A nem megfelelő tetőszigetelést rendkívül egyszerűn megjelenik a minden napi életünk során. Gyakori probléma, hogy egy nagyobb esőzés után a mennyezeten vagy a falakon vízfoltok jelenek meg akkor az egyértelműen a szigetlelés nem megfelelő működésére utal. Van viszont nem ilyen gyors lefolyású jele is ami nem más mint a penész megjelenése , nagyon sok estben nem csak a homlokzat rossz szigetelése okozhatja ezt a kellemetlen problémát . 

 

Mind a régi mind az új kialakítású házaknál elengedhetetlen, hogy minőségi tetőszigetelés legyen. A kiváló minőségű lapostető hő és vízszigetelés éveken át megvéd minket a környezeti behatásoktól, elkerülhető lesz a beázás veszélye, és ebből adódóan a penészedést is meg lehet gátolni vele. Ami a hőszigetelést illeti, tudni illi, hogy a rosszul szigetelt tető nagyon sok kárt tud okozni. A hőszigetelés rendkívül fontos abból a szempontból, hogy nem engedi át a felfűtött helyiségből a hőt, ezért nem veszlik el feleslegesen az energia. Ráadásul ez természetesen fordítva is működik, hiszen nem is engedi be a hűvöst a tető felől. Azonban tudjuk, hogy a korábban épített házaknál ezek a szempontok annyire nem voltak kiemeltek, éppen ezért korszerűsítésre mindenképp szükség van. Egy széleskörű lapostető hő és vízszigetelés felújítással később rengeteget spórolhat. Jóval alacsonyabb lesz a rezsiköltség, hiszen a megtermelt hő nem száll el, és a vízszigetelésnek köszönhetően nem fog hőhíd kialakulni, ami a penészedés fő oka lehet. Páraáterszető és vízzáró képesség is megnő, amely szintén a víz okozta problémák ellen nyújt megoldást, ami okozhatja a penészgombák és beázás kialakulását.

Cégünk a meglévő problémák ellen kiválóan fellép, a több éves tapasztalattal rendelkező munkatársak pedig minőségi munkát végeznek minden házban. Természetesen újépítésű házak esetén is célunk a megelőzés, és a hosszú évtizedekig tartó magasfokú lapostető szigetelés minőségének a megtartása. Mindezt kiváló minőségű alapanyagokkal érhetjük el, és professzionális munkával. Minden ház más, és más, de Nekünk nem okoz gondot se régi, se új építésű ház szigetelésének újragondolása.

Vegye fel Velünk a kapcsolatot még ma, és mi 24 órán belül válaszolunk Önnek! Kérjen ajánlatot, tanácsadást, és tegye fel kérdéseit nekünk!


Kapcsolatfelvétel
Kérdése van? Írjon nekünk és mi 24 órán belül felveszük Önnel a kapcsolatot!