fbpixel
Atlasz-tech

Műanyag nyílászárók forgalmazása és beépítése

A hatékony hőszigetelés szempontjából nagyon fontos az ablakok korszerűsége és hatékonysága.  Egy fal kívülről vagy belülről megfelelő szigetelést kap, viszont ha az ablakok hőmegtartó képessége nem megfelelő, akkor egyértelmű, hogy az adott létesítmény hőháztartása nem lesz optimális. Az Atlasz-Tec Kft. lehetőséget nyújt a nem korszerű nyílászárók cseréjére is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ugyanis a régi ablak/ajtó kibontást valamit az újak telepítését is vállaljuk.

Minden lakás életében eljön az az idő, amikor muszáj egy teljeskörű felújítás. Azonban sokan nem tudják, hogyan is kezdjenek hozzá, miképp végezzék a folyamatokat. Az Atlasz-Tech Kft. nagy előnye, hogy mi széleskörű felújításban tudunk segíteni. A hőszigeteléstől, a burkolásig és festésig vállaljuk a munkálatokat, sőt az ablakok cseréjét is kiválóan tudjuk kivitelezni. Mint tudjuk egy felújítás sok munkával, porral, zajjal jár. De dolgos embereink képesek mindig a lehetőleghatékonyabban dolgozni, és a sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink biztosan a legjobbat nyújtja. A régi házak felújítása sok energiával és idővel jár, azonban elkerülhetetlenek ezek a folyamatok, ahhoz, hogy igazán otthonos legyen a lakásunk. Egy régi fából készült, rosszul szigetelő ablak nagyon sok gond okozója lehet. A párásodás és a penészedés fő oka, hiszen a szigetelés nem tud elég hatékonyan működni miatta. A rossz ablak, a nem megfelelő illeszkedés miatt, sokkal több kárt tud okozni, mint hasznot. Természetesen védelmet nyújt, de egy ablak lehetne sokkal jobb is. A műanyag nyílászárók éppen erre megoldások, hiszen strapabíróak, a fával ellentétben nem kell gyakran cserélni. Ráadásul télen bent tartja a meleget, és a hideget nem engedi be, nyáron pedig a fordítottja. Természetesen nem csak az ablakok, de az ajtók is tudnak ugyanolyan problémákat okozni. Éppen ezért kell egy teljeskörű átalakítás a házban és műanyag nyílászárókat használni a régi fa anyagúak helyett.

Váltson Ön is műanyag nyílászárókra, és bízza szakemberekre a beépítését! Cégünk kizárólag a legjobb minőségű termékeket forgalmazza, és a lehető legprofibb módon használja és építi be azokat! Legyen az ablak, vagy ajtó, bárhol a házban!


Kapcsolatfelvétel
Kérdése van? Írjon nekünk és mi 24 órán belül felveszük Önnel a kapcsolatot!